De Appostel App

Met de app Appostel kunt u op een gemakkelijke manier uw collectebijdrage geven, giften doen óf collectebonnen bestellen. De app kan worden gedownload via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Daarna kunt u in de app de kerkelijke gemeente (PG Hoogland / Amersfoort-Noord) koppelen en is de app gereed voor gebruik.

Downloaden voor Android

Downloaden voor iPhone / iPad

  
 

 

 

Digitale collecte met Appostel

In De Inham en Het Brandpunt kunt u Appostel gebruiken om uw collectebijdrage te geven. U kunt per collecte een Ideal-betaling doen, maar het is ook mogelijk om in één keer een (groter) tegoed aan te kopen. Dit tegoed kunt u daarna gemakkelijk en snel geven aan de verschillende collecten.

 

Tegoed

Appostel geeft ook de mogelijkheid om in één keer een (groter) tegoed aan te kopen via iDEAL. Dit tegoed kunt u daarna gemakkelijk en snel geven aan de verschillende collecten. U kunt op 2 manieren een tegoed aankopen:

  1. Via de knop Financieel (Euroteken) ziet u linksboven uw saldo staan. Door te klikken op uw saldo krijgt u een pop-up te zien waar u uw saldo kunt opwaarderen.
  2. Via de knop Meer (drie puntjes) komt in een menu waar u kunt kiezen voor Instellingen en vervolgens Saldo instellingen en dan kunt u via de rode knop het saldo Opwaarderen.

Solidariteitsfonds 2024

Actie(s):

De Solidariteitskas is ingesteld vanuit de gedachte dat de gemeenten elkaar helpen en ondersteunen om levendig en krachtig in de wereld te staan, Kerken uit het hele land dragen een vast bedrag per lid bij. Wij vragen u om een bedrag van 10 euro waarvan 5 euro wordt afgedragen aan de Solidariteitskas. Het bedrag dat overblijft, is bestemd voor onze eigen gemeente. Doet u mee? We rekenen op uw solidariteit en bijdrage!

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Door u zelf over te maken
  • Tegoed

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem
  • Anders
Gewenst Rest
€ 10,00 € 10,00