De Appostel App

Met de app Appostel kunt u op een gemakkelijke manier uw collectebijdrage geven, giften doen óf collectebonnen bestellen. De app kan worden gedownload via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Daarna kunt u in de app de kerkelijke gemeente (PG Hoogland / Amersfoort-Noord) koppelen en is de app gereed voor gebruik.

Downloaden voor Android

Downloaden voor iPhone / iPad

  
 

 

 

Digitale collecte met Appostel

In De Inham en Het Brandpunt kunt u Appostel gebruiken om uw collectebijdrage te geven. U kunt per collecte een Ideal-betaling doen, maar het is ook mogelijk om in één keer een (groter) tegoed aan te kopen. Dit tegoed kunt u daarna gemakkelijk en snel geven aan de verschillende collecten.

 

Tegoed

Appostel geeft ook de mogelijkheid om in één keer een (groter) tegoed aan te kopen via iDEAL. Dit tegoed kunt u daarna gemakkelijk en snel geven aan de verschillende collecten. U kunt op 2 manieren een tegoed aankopen:

  1. Via de knop Financieel (Euroteken) ziet u linksboven uw saldo staan. Door te klikken op uw saldo krijgt u een pop-up te zien waar u uw saldo kunt opwaarderen.
  2. Via de knop Meer (drie puntjes) komt in een menu waar u kunt kiezen voor Instellingen en vervolgens Saldo instellingen en dan kunt u via de rode knop het saldo Opwaarderen.